Поширені проблеми телефонів Xiaomi і як їх виправити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефони Xiaomi відомі своїми кращими за ціною смартфонами з відмінними характеристиками, солідної складанням і потужним процесором. Проте, у смартфонів Xiaomi є деякі проблеми.

Перерахуємо деякі проблеми і способи їх вирішення

1. Перегрів
Багато користувачів Xiaomi скаржаться, що їх телефон сильно нагрівається, коли його довго заряджати, а в деяких випадках, коли Ви користуєтеся тривалий час.
Рішення:
1. Уникайте зарядки телефону протягом декількох годин поспіль, якщо ви не плануєте використовувати його як обігрівач взимку;)
2. Вимкніть функцію “живі шпалери” на вашому пристрої, так як вона завантажує процесор, що призводить до перегріву. Дотримуйтеся статичного режиму для шпалер і не використовуйте телефон під час зарядки.
3. Уникайте ігор з високою роздільною здатністю або одночасного використання декількох додатків, так як це нагріває пристрій.

2. Поганий час автономної роботи
Поза всяким сумнівом, телефони Xiaomi користуються популярністю завдяки своїм можливостям, але деякі смартфони погано тримають заряд.
Рішення:
Що ви можете зробити, це відключити режим вібрації телефону і зменшити яскравість екрану.
Пам’ятайте, що літій-іонні акумулятори виділяють тепло при використанні, тому дуже довго не грайте. Крім того, відключайте GPS і Карти Google і включайте їх тільки тоді, коли вам потрібно їх використовувати, оскільки вони споживають досить батареї.
Нарешті, не забудьте включити режим економії заряду батареї. Перейдіть в меню Налаштування —–> Додаткові параметри —> Батарея ——> Режим економії заряду батареї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. Проблеми З Wi-Fi І Bluetooth
Погане підключення до Wi-Fi, схоже, є серйозною проблемою для більшості користувачів Xiaomi. Якщо ви теж один з них, спробуйте перезапустити пристрій і спробувати повторно підключитися до мережі.
Якщо питання залишається невирішеним, перезавантажте маршрутизатор і підключіть до мережі. Для усунення проблеми з Bluetooth видаліть всі парні пристрої з телефону.

4. Низька Продуктивність
Більшість з нас стикався з цією проблемою, особливо користувачі Android. Коли ваш телефон гальмує, просто включіть параметри розробника.
За замовчуванням ці параметри приховані, тому вам необхідно включити їх вручну. Перейдіть в Налаштування —–> Про телефон і пару раз натисніть на «Номер збірки», поки не відображаються пункти. Після цього ви побачите параметри в розділі «Налаштування» —-> “Додаткові параметри”.

Натисніть на опції і перейдіть, щоб знайти «Масштаб анімації вікна», «Масштаб анімації переходу» і «Масштаб тривалості аніматора».
Вимкніть ці параметри або зменшіть їх, щоб підвищити продуктивність. Це повинно допомогти поліпшити продуктивність вашого телефону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.