Неанонсований бюджетний iPhone 9 з’явився на офіційному сайті Apple до анонсу

Недавні чутки повідомляли про те, що Apple повинна анонсувати свій новий недорогий iPhone 9 вчора, а його продажі повинні початися вже 5 квітня. На жаль, чутки так і залишилися чутками, а американська компанія так нічого і не представила. Але зате трапилося дещо інше: неанонсований дешевий iPhone з’явився на офіційному сайті Apple до, власне, анонсу.

Йдеться про китайську версії сайту , на якій “засвітився” не тільки зовнішній вигляд нового iPhone 9, але і його ціна – 422 долари. Це, звичайно, все ж вище, ніж спочатку очікувані 399 доларів, але з огляду на те, що ціни вказані для китайського ринку, цілком ймовірно, що в США пристрій буде коштувати заповітні “майже 400 доларів”.

На момент написання матеріалу, на офіційному сайті Apple дана сторінка була видалена, але по мережі вже встигли поширитися скріншоти з усіма подробицями. Нагадаємо, що судячи з останніх даних, новенький iPhone 9 оснастять 4,7-дюймовим дисплеєм, дизайном як у iPhone 8, а також процесором Apple A13 від iPhone 11. На жаль, ніякої більш-менш точної інформації про дату анонса пристрою в мережі немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я