Рендери Oppo Reno Ace показали дизайн передньої та задньої панелі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo анонсує свій новий флагманський смартфон Reno Ace 2 вже наступного місяця. Смартфон вже з’явився на сайті китайського агентства TENAA зі всіма своїми характеристиками минулого тижня. Зображення смартфона також появились на TENAA. Свіжий рендер був опублікований китайським інсайдером і показав фронтальну та задню панелі.

На рендері Oppo Reno Ace 2 ми змогли побачити виріз під фронтальну камеру. Смартфон також отримав AMOLED-дисплей зі сканером відбитка пальця, розміщеним у ньому. Посередині задньої панелі розташований круглий модуль квадрокамери, який нагадує своєю формою те, що ми бачили у OnePlus 7T. Збоку розташований спалах, а на самому модулі, між камерами, є напис “Ultra Steady”. Кнопки регулювання гучності розташовані на лівій грані, а кнопка включення – на правій.

Смартфон отримає дисплей діагоналлю 6.5 дюймів та з роздільною здатністю 1080 х 2400 пікселів та співвідношенням сторін 20:9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Reno Ace 2 отримає фронтальну камеру на 16МП. На задній панелі, крім LED-спалаху, є система 48МП + 8МП + 2МП + 2МП.

Reno Ace 2 буде у версіях з 8-ма та 12-ма ГБ оперативної пам’яті, постійної пам’яті буде також два варіанти – 128ГБ та 256ГБ. Смартфон отримає двосегментну батарею, об’єм кожного сегмента – 1955 мАг. Сертифікація С3 підтвердила наявність швидкої зарядки потужністю 65W, тобто смартфон отримав таку ж зарядку, як і перше покоління Reno Ace. Також буде підтримка бездротової зарядки потужністю 40W. Reno Ace 2 буде працювати на Android 10 з оболонкою ColorOS 7.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.