Новий антикризовий iPhone 9 може бути анонсований вже сьогодні

А старт продажів може бути призначений на 5 квітня поточного року

Останні кілька тижнів по мережі ходить безліч чуток про те, коли ж нам варто чекати нового недорогого смартфона від Apple. Але буквально сьогодні в мережі з’явилася інформація, згідно з якою новий антикризовий iPhone 9 може анонсований вже сьогодні.

Так, закордонний онлайн-ресурс MacRumors опублікував фотографію, на якій зображений захисний чохол від популярної компанії Urban Armor Gear для смартфона, який називається “New iPhone 4.7”, 2020 “. Судячи з того, що саме такі розміри пророкують прийдешньому спадкоємцю iPhone SE, цілком ймовірно, що саме для нього даний чохол і був випущений.

Також, за словами джерела, яке надіслало ресурсу фото, зроблений знімок був співробітником великого американського рітейлера Best Buy. Всім працівникам залу компанії було дано указ не виставляти на продаж даний чохол до неділі, тобто 5 квітня. Судячи з усього, саме в цей день і стартують продажі нового смартфона.

Варто відзначити, що інше джерело, з видання PhoneArena, розповіло , що на 31 березня Apple планувала великий захід з анонсів новинок, але через пандемію коронавірусу, компанії доведеться обмежитися лише анонсом через прес-реліз на сайті – подібну методику американський ТехноГігант практикує з кінця 2019 року, а саме анонса Apple AirPods Pro, MacBook Pro 16 “і т.д.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.