Представлено бюджетний Honor Play 9A: акцент на автономність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні представили бюджетний Honor Play 9A. Це смартфон початкового рівня, який компанія позиціонує, як витривалий апарат – «три дні, одна зарядка і тривалий час автономної роботи».

Смартфон оснастили 6,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1600х720 точок, фронтальною камерою на 8-мегапікселів і основною з двома датчиками зображення 13 Мп + 2 Мп (датчик глибини). Запропонували підсилювач SmartPA, підтримку режиму Histen 6.0 (ефект вечірки), функцію Face Unlock, сканер відбитків пальців і фірмову оболонку Magic UI 3.0.1 на основі Android 10.

Honor отзывы

Живить Honor Play 9A батарейка ємністю 5000 мАг, ресурсу якої вистачить на 35 годин відтворення відео, 33 години роботи в режимі розмов в мережі 4G і 37 годин прослуховування FM-радіо. З цікавого – підтримка зворотної зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor Play

На презентації компанія не стала називати ту апаратну платформу, яка лягла в основу новинки. Передбачається, що тут встановили 8-ядерний чіп Helio P35. Доступний Honor буде в двох модифікаціях: 4/64 Гб за ціною $ 127 і версія з 4/128 Гб обійдеться в $ 169. Доступний апарат в трьох кольорах: чорний, синій і зелений. Старт продажів намічений на 7 квітня.

Honor Play 9A купить

Представлений бюджетний Honor Play 9A: акцент на автономність - фото 6

 

Джерело: toutiao

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.