Новий унікальний Poco. Наступний смартфон компанії не буде копією уже наявної моделі Xiaomi

Смартфон Pocophone F1 свого часу виявився дуже популярним. Нормальний акумулятор, топова платформа і гідна камера при мінімальній ціні – ось причини успіху пристрою.

Poco X2, який ми отримали нещодавно, не можна назвати наступником першої моделі. По-перше, це зовсім не флагман, а по-друге, це не оригінальна модель, а всього лише версія Redmi K30 для ринку Індії, де вона до того ж коштує більше, ніж оригінал в Китаї.

Poco F2, згідно з чутками, може бути версією Redmi K30 Pro. Однак чи буде? Відомий інсайдер Судханшу Амбхоре (Sudhanshu Ambhore) розповів, що бачив прототип смартфона Poco, і виглядав той унікально. Тобто якась із нових моделей Poco, мабуть, буде являти собою оригінальний апарат, а не клон якогось китайського смартфона Xiaomi або Redmi. Чи варто сподіватися, що таким буде саме Poco F2, поки неясно.

Нагадаємо, ситуація з доступними флагманами ускладнюється тим, що SoC Snapdragon 865 дуже дорога, тому що продається виключно разом з модемом Snapdragon X55. А сам факт наявності модему 5G призводить до того, що виробники повинні додатково витратитися на реалізацію антен, що також дорожче, ніж у випадку з модемами 4G.

Так що поки більш ймовірний варіант, що той самий унікальний смартфон Poco не буде новим флагманом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.