У мережу витекли характеристики нового недорогого смартфона Samsung Galaxy M11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Початок 2020 року важко назвати вдалим для більшості з нас: світову економіку неслабо трясе, коронавірус з величезною швидкістю поширюється по планеті, виробники смартфонів раз у раз оголошують про перенесення своїх анонсів. На тлі всього цього дуже приємно, що деякі речі залишаються незмінними: наприклад, в мережу витекли характеристики нового недорого смартфона Samsung – Samsung Galaxy M11.

Джерелом витоку став популярний інтернет-інсайдер Судханшу Амбхоре, завдяки якому ми знаємо , що новинка від південнокорейського гіганта буде побудована на базі процесора Qualcomm Snapdragon 450, мати 3 ГБ оперативної пам’яті і 32 ГБ пам’яті постійної. Розмір екрану новинки складе 6,4 дюйма, а роздільна здатність складе 1560 х 720 пікселів. Фронтальна камера на 8 Мп розташується в акуратному вирізі прямо в дисплеї, а основна потрійна камера отримає 13, 5 і 2 Мп. Ємність акумулятора Galaxy M11 складе 5 000 мАг, також буде підтримка провідної зарядки на 15 Вт, а також підтримка MicroSD карт.

На жаль, точної дати анонса пристрою все ще немає, але, цілком ймовірно, відбудеться демонстрація вже зовсім скоро, враховуючи, що абсолютно всі основні характеристики смартфона стали надбанням громадськості. Що ж стосовно ціни, то якщо подивитися на вартість попередника – Galaxy M10 – смартфон буде продаватися за 100-150 доларів, що при нинішньому курсі не так вже й багато.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.