Офіційно: Honor 30S отримає підтримку швидкої зарядки потужністю 40W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei вчора анонсувала серію P40, а сьогодні її суббренд Honor розкрив інформацію про те, що анонс Honor 30S повинен відбутися 30-го березня. Це буде перший девайс, який отримає чіпсет Kirin 820 5G. Компанія вже протягом кількох днів тизерить фішки нового смартфона, і останній тизер на Weibo підтвердив наявність підтримки швидкої зарядки потужністю 40W.

Швидка зарядка – це обов’язкова потреба в наші дні, коли батареї великого об’єму стають звичними через підтримку 5G та високої частоти оновлення дисплеїв. Тому швидка зарядка потужністю 40W в наш час вже стає не інновацією, а просто приємною фішкою, і ми були б раді її побачити не тільки в Honor 30S. Оскільки компанія нічого не згадувала про бездротову зарядку, смартфон, як і більшість інших середньобюджетників, її не отримає.

Honor 30S буде першим середньобюджетним смартфоном Honor з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління. Вже багато характеристик девайса стали відомими, у тому числі і чіпсет – Kirin 820 5G, який в бенчмарках показує кращі результати, ніж Qualcomm Snapdragon 765G та Kirin 980. Він також отримає основну камеру на 64МП та модуль з трикратним оптичним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.