Realme та OnePlus розширили гарантію на свої продукти через пандемію COVID-19

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пандемія COVID-19 зачепила дуже велику кількість індустрій, в тому числі і ринок смартфонів. Продажі впали, виробництва згортались, магазини закриваються, а запуск нових продуктів відкладають або скасовують.

Що допомогти в боротьбі з вірусом такі бренди, як Xiaomi та Vivo передали маски N95 лікарям та робітникам сфери охорони здоров’я. І зараз Realme та OnePlus приєднались до боротьби шляхом збільшення гарантій на їхні продукти.

Realme продовжила гарантію на їхні продукти до 31 травня для тих продуктів, гарантія яких закінчувалась між 20-тим березня та 30-тим квітня. Також вона збільшила період заміни до 30 днів для продуктів, які були куплені між 15-тим березня 30-тим квітня 2020-го року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus також продовжила гарантію до 31 травня 2020-го року у всіх регіонах для продуктів, гарантійний період яких закінчувався між 1-шим березня та 30-тим травня.

Також компанія OnePlus продовжила період повернення та заміни продуктів на 30 днів. Також компанія працює над програмою back-up’у девайсів. Ця програма буде доступна в Європі та Північній Америці.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.