Honor 30S вийде з камерою на 64 МП та трикратним оптичним зумом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor 30S, який повинен вийти 30-го березня, і ще тиждень назад була інформація про те, що він отримає основну квадрокамеру. Зараз з’явилась нова інсайдерська інформація від DigitalTrends, в якій є інформація про те, що головний модуль основноъ камери Honor 30S буде на 64 МП.

Також у публікації є зображення промо-матеріалу, який показав досить важливу фішку майбутнього смартфона китайської компанії – трикратний оптичний зум.

Щоправда, є деякі розбіжності між рендерами, які з’являлись раніше і тими зображеннями, які є зараз. Попередні показали нам подвійний LED-спалах біля першої камери, з четвертим модулем знизу. Нове зображення демонструє нам один спалах біля середньої камери, логотип AI зверху і четверту камеру знизу. Залишається дочекатись офіційних рендерів, після появи яких все стане зрозуміло.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Honor 30S працюватиме на операційній системі Android 10, отримає чіпсет Kirin 820, буде працювати в мережах п’ятого покоління і отримає підтримку швидкої зарядки потужністю 40 W, 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ постійної пам’яті.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.