У нового iPhone 12 не буде горезвісного “чубчика”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ескізи нової лінійки смартфонів iPhone 12 опублікували на сайті Slashleaks. Раніше, через витік в мережу, вони були знайдені в бета-версії iOS 14.1.1

Всього викладено 3 ескізb. Перша, найменша модель, отримала найбільший виріз у верхній частині екрану. У другій, середньої моделі, ця виїмка помітно менше. Третя і найбільша модель має екран великої діагоналі і зовсім позбавлена ​​вже звичного  і набридлого чубчика.

Crop 0

Побачене повністю відповідає чуткам, що з’явилися в мережі кілька днів тому. Як і було заявлено в отриманій інформації, iPhone 12 Pro Max оснащений безрамковим дисплеєм без вирізів і отворів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На зображенні новий iPhone був опублікований в червоному кольорі і оснащений трьома камерами на задній панелі. У верхній центральній частині екрану вирізу під камеру немає. Малоймовірно, що Apple зробить виріз під камеру в екрані, як це роблять Samsung, Huawei і інші його конкуренти. Втім, це лише здогадки.

Iphone 12
Рендер iPhone 12

Також з джерел повідомляється, що поставка iPhone триває по всьому світу. Якщо нічого не зміниться, то масове виробництво флагманського смартфона iPhone 12 може початися вже в травні 2020 року, а презентація відбудеться восени.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.