Xiaomi випустить свою версію iPhone SE 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi запустила слух , що реанімує один зі своїх старих флагманів. Девайс вийшов в 2017 році, але до цих пір залишається затребуваним у деяких фанатів бренду.

Мова про Mi 6, флагманський смартфон 2017 року випуску, який одним з перших отримав преміальну обробку корпусу і подвійну камеру. «Уявіть, що ми випустимо перевидання Mi 6. Ви б купили такий смартфон?» – запитав у китайських соцмережах представник компанії, що займається PR.

Про майбутній апарат відомо, що він може отримати чіп Snapdragon сьомої чи восьмої серії: нагадаємо, що оригінал базувався на Snapdragon 835. Також представник компанії пообіцяв, що новий Mi 6 матиме врізану в екран фронтальну камеру і збереже NFC. Оновлений девайс може вийти під назвою Xiaomi Mi 6 Classic.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Таким чином, Xiaomi може випустити черговий середняк з культовим дизайном і компактними габаритами (5,15 дюймів), який буде затребуваний фанатами. Напевно, приблизно в такому ж ключі думали топ-менеджери Apple, коли планували запуск iPhone SE 2 (може відбутися в кінці березня).

Якщо вам здається, що Mi 6 безнадійно застарів і нецікавий споживачеві, зайдіть на Маркет. За статистикою агрегатора, за останні два місяці флагманом 2017 року цікавилися майже 12 тисяч осіб (заходили на сторінку, додавали в закладки, купували). Для порівняння, назва свіжого Mi 10 за лютий-березня вбивали в пошук близько 12,2 тисяч користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.