Декілька порад як дезінфікувати смартфон під час пандемії

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) недавно оголосила про коронавирусе як пандемії. Це відбувається з-за того, що вірус поширився з Китаю в інші частини світу, причому в даний час Італія найбільш вражена.

Крім того, регулярні і правильні методи миття рук також заохочуються. Також рекомендується очистити поверхні, до яких часто торкаються. Звичайно ж, мова йде про смартфони. Смартфони можуть бути потенційним засобом передачі хвороб, оскільки мікроби на телефоні можуть легко передаватися на шкіру при використанні телефону.

Ось кілька важливих порад, які допоможуть нам захистити наші смартфони і гаджети від мікробів, включаючи Coronavirus.

Рекомендується використовувати серветки Colorex або аналогічні продукти з 70-процентним ізопропіловим змістом для очищення ваших телефонів. Вживання алкоголю не рекомендується, оскільки воно може пошкодити екран і порти. Кращим варіантом є використання дезінфікуючих серветок.

Також не рекомендується використовувати відбілювачі, аерозолі та абразиви, так як вони можуть пошкодити екран. Замість цього рекомендується використовувати м’яку безворсову тканину для чищення телефонів. Крім того, в мережі є кілька мобільних дезінфікуючих засобів, таких як набір для чищення Mobiwash, Rnaux та інші, які можна купити.

На ринку також є пара дезінфікуючих капсул з інфрачервоним випромінюванням. Samsung анонсувала безкоштовний сервіс Galaxy Sanitizing в 19 країнах, включаючи США і Великобританію. Служба використовує інфрачервону технологію і буде розширена на більшу кількість країн у найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.