Google вибрала кращий смартфон 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google щорічно складає рейтинги смартфонів, які ідеально підходять для перегляду YouTube. Незважаючи на те, що сама компанія випускає смартфони власного виробництва, навіть вони виявилися не настільки гарні для відвідування відеохостингу. Лідерську позицію 2020 року, на думку пошукового гіганта, зайняла модель Oppo Find X2 Pro від китайського виробника. Таким чином цей апарат став першим пристроєм Oppo, який отримав сертифікат Signature Devices, повідомляє ” Сегодня “.

Рейтинг Signature Devices існує з 2018 року. У нього потрапляють смартфони, які на думку Google мають програмним і апаратним забезпеченням, що надають користувачам найкращі можливості YouTube. Вони включає в себе підтримку HDR, можливість перегляду 360-градусного відео, стереозвук 4K і відео з високою частотою кадрів.

Мобільні пристрої також повинні бути сумісні з профілем VP9 2 для декодування відео. Повинна бути і підтримка технології DRM YouTube для відеоконтенту преміум-класу, що подається через YouTube Premium.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За технічними характеристиками Oppo Find X2 Pro пропонує 6,7-дюймовий Super AMOLED  дисплей дозволом 3168х1440 пікселів з частотою оновлення 120 Гц. Є підтримка HDR10 +, відгук сенсорного в 240 Гц і рівень яскравості 800 ніт. Також смартфон споживає на 30% менше смуги пропускання, не впливаючи на загальну якість відтворення відео.

Цікаво, що в список YouTube Signature Devices не потрапив флагман Oppo Find X2, який пропонує такий же дисплей, як і Pro-версія. Ймовірно, YouTube включає в рейтинг лише топові пристрої серій.

Список смартфонів, які теж рекомендовані Google для перегляду YouTube, але з різних причин не зайняли перше місце:

LG G8X ThinQ
LG G8 ThinQ
LG V50 ThinQ
LG G7 ThinQ
LG V35 ThinQ
LG V30
Google Pixel 4 XL
Google Pixel 4
Google Pixel 3a
Google Pixel 3a XL
Google Pixel 3
Google Pixel 3 XL
Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL
OnePlus 7
OnePlus 7T
OnePlus 7 Pro
OnePlus 6T
OnePlus 6
Asus ROG Phone II
Huawei P30 Pro
Huawei P30
Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 X
Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 Pro
Honor View20
Samsung Galaxy S10 +
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10e
Sony Xperia XZ3
Sony Xperia XZ2 Premium
HTC U12 +
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy S9 +
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy S8 +
Samsung Galaxy S8
Xiaomi Mi 8
Xiaomi Mi Mix 2S
Nokia 8 Sirocco

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.