OnePlus, нарешті, додала обіцяну ще в минулому році функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У минулому році OnePlus презентувала свій флагман OnePlus 7T, і, крім самого смартфона, фанатів зачепила нова функція під назвою “Миттєвий переклад” (Instant Translation), який переводить мову користувача в режимі реального часу при відеодзвінках.

Минуло кілька місяців з моменту презентації, але ця функція так і не з’явилася на пристроях компанії. Однак, схоже, що OnePlus вирішив додати її без «помпи» в останню бета-версію OxygenOS Open Beta для OnePlus 7, OnePlus 7 Pro і OnePlus 7T.

Але не все так райдужно. Незважаючи на додавання функції, не всі її можливості доступні користувачам, так як її неможливо задіяти при розмовах через Google Duo. Крім того, користувачі також виявили, що «Миттєвий переказ» використовує сервіс Google Translate для роботи з перекладами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто відзначити, що в офіційному списку змін для останніх двох оновлень не згадувалося про включення цієї функції. Тому не виключено, що ця функція не призначався для даної версії прошивки. Може, її вдосконалену версію ми побачимо трохи пізніше.

У будь-якому випадку, якщо ви хочете поглянути на цю функцію, то у вас повинна бути встановлена ​​остання бета-версію OxygenOS або на OnePlus 7, або на 7 Pro або 7T. Після того, як вона буде встановлена ​​і запущена, перейдіть в “Настройки -> Програми -> Лабораторія OnePlus -> Миттєвий переклад” і включіть її.

На цій же сторінці ви можете вибрати мови, які ви хочете перевести під час відеодзвінків. Миттєвий переказ можна легко включити або виключити з меню швидких налаштувань, як тільки ви включите її в основних налаштуваннях.

Джерело: androidcentral.com

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.