У коді iOS знайшли зображення нового iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники, які отримали доступ до бета-версії iOS 14.1.1, продовжують активно вивчати прошивку в пошуках інформації про нові пристрої Apple. Раніше таким чином були виявлені відомості про iPhone X, iPad Pro, AirPods Pro. В ході останнього детального штурму коду одного з інсайдерів вдалося знайти схематичне зображення нового iPhone без вирізу.

В асортименті смартфонів Apple немає пристрою, схожого зі схематичним зображенням, яке було знайдено в iOS 14.1.1. Перше, що кидається в очі, – відсутність вирізу під фронтальну камеру і датчики. Представлений на кресленні iPhone оснащений тонкими рамками по периметру дисплея.

У прошивці також вдалося знайти згадку деяких цікавих функцій майбутнього флагмана. Відповідно до опису, новий iPhone отримає потрійну основну камеру і апаратний лідар, який дозволить ефективніше використовувати програми з доповненою реальністю. Також знайдено згадка магнітного триточкового коннектора для зарядки стилуса Apple Pencil.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери впевнені, що на представленому зображенні показаний iPhone 12 Pro Max, презентація якого імовірно відбудеться на початку осені 2020 року.

джерело: slashleaks.com

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.