В Україні стартують продажі бюджетного Huawei P40 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці лютого на глобальному ринку дебютував “спрощений” флагман Huawei P40 Lite, а тепер він їде в Україну.

Продажі стартують 25 березня, причому перші покупці зможуть отримати смартфон за зниженою ціною — 6 999 гривень. Пропозиція діє до 12 квітня включно.

Доступні чорний (Midnight Black), рожевий (Sakura Pink) і зелений (Crush Green) кольори.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У смартфона 6,4-дюймовий IPS LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ (2310×1080) і круглим отвором для 16-мегапіксельної фронтальної камери. Основна камера зроблена у вигляді квадратного блоку і має 4 модуля: 48 Мп (f/1.8) + 8 Мп (f/2.4) + 2 Мп (f/2.4) + 2 Мп (f/2.4).

Усередині встановлений процесор Kirin 810 в зв’язці з 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ сховища, а також акумулятор ємністю 4200 мАг з підтримкою швидкої зарядки Huawei SuperCharge 40 Вт. Всього за 30 хвилин смартфон зарядиться на 70%.

Також варто відзначити технологію GPU Turbo для геймерів, фірмову оболонку EMUI 10 на базі Android 10 і встановлений магазин додатків Huawei AppGallery, так як сервісів Google тут немає. Зате на Huawei P40 Lite поширюється безкоштовний VIP-сервіс, що включає: налаштування профілю Huawei ID, перенесення даних зі старого смартфона на новий за допомогою програми Phone Clone, консультацію по установці додатків, надання додаткового хмарного сховища в Huawei Cloud (5 стандартних ГБ + 15 ГБ на рік). Сервіс доступний одноразово безкоштовно протягом 12 місяців з дати придбання смартфона у всіх сервісних центрах Huawei.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.