Nokia 5310 (2020) офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD вже не вперше перевипускає класичні телефони Nokia, і найновішою з них стала перевипущена Nokia 5310 XpressMusic. Оновлений Nokia 5310 став так званим “фічерфоном”, тобто класичним мобільним телефоном, який отримав фішки смартфона. Він буде доступний у двох кольорових варіантах – червоно-білому та червоно-чорному. На боковій грані будуть клавіші для управління музичним плеєром.

Смартфон отримав VGA-камеру на задній панелі та дисплей QVGA діагоналлю 2.4 дюйма, під яким розташована альфанумерична клавіатура. Діагональ більша на 0.3 дюйма, ніж в оригінального Nokia 5310 XpressMusic, але роздільна здатність залишилась такою самою.

Nokia 5310 отримав 16МБ внутрішньої пам’яті, але в телефоні є microSD слот, який дозволяє розширити внутрішню пам’ять до 32-ох ГБ. Основними фішками телефона є MP3 плеєр та фронтальні стереодинаміки. Також є мініджек 3.5мм та Bluetooth 3.9 для підключення як звичайних, так і бездротових навушників. В телефоні є підтримка FM радіо. За автономність відповідає акумулятор об’ємом 1200 мАг, який здатний забезпечити 7.5 годин розмови, та 22 дні роботи в режимі очікування. Nokia 5310 з’явиться у продажі вже в березні за ціною 39 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.