Redmi K3o Pro з’явився в мережі у новому білому кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запуск Redmi K30 Pro офіційно заплановано на 24-те березня, і за останні кілька днів було дуже багато витоків інформації та тизерів щодо майбутньої новинки компанії Redmi. Зараз на офіційному аккаунті Redmi у китайській соціальній мережі Weibo з’явилися два нові постери з деякими характеристиками.

Перше зображення показало нам заднє скляне оформлення, металеву рамку, білий кольоровий варіант девайса та червону кнопку включення.

Друге зображення демонструє нам головну фішку смартфона, через яку багато хто його й купить – безкопромісний безрамковий дизайн з висувною селфі-камерою. На постері є елементи колаборації компанії Redmi з персонажами гри Fantasy Westward Journey, що може слугувати натяком на майбутню лімітовану модель, що компанія Redmi робить вже не вперше, тому можемо очікувати на таку версію смартфона на майбутньому заході компанії Redmi, на якому вона й покаже свій новий флагманський смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також ми отримали підтвердження появи нового вібромотора в Redmi K30 Pro, сертифікації дисплея від TUV та появи ігрового режиму Game Turbo 3.0.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.