Realme 6i став першим смартфоном на Helio G80

Realme щойно анонсувала перший смартфон в світі на Helio G80, яким став Realme 6i. Смартфон був презентований сьогодні на івенті компанії Realme.

Helio G80 – чіпсет, який розташований нижче від G90T в модельному ряду компанії MediaTek. Він включає в себе два потужні ядра Cortex-A75 з частотою 2ГГц та шість енергоефективних ядер з частотою 1.8ГГц. За графіку відповідає GPU Mali-G52. Новий Realme 6i набирає в бенчмарку AnTuTu 201К балів.

Realme 6i буде розташований нижче за Realme 6 в модельному ряду компанії Realme. По суті, Realme 6i буде ідейним нащадком Realme 5i.

На відміну від Realme 6 та Realme 6 Pro, Realme 6i залишився з вирізом у вигляді краплі зверху дисплея. Дисплей тут, до речі, на 6,5 дюймів з роздільною здатністю FullHD+, що є досить суттєвим покращенянм у порівнянні з Realme 5i, в якого була HD+ панель.

На задній панелі смартфона розташований вертикальний модуль квадрокамери і сканер відбитка пальця, і в цьому полягає ще одна відмінність Realme 6і від Realme 6 та Realme 6 Pro, в яких сканер відбитка пальця встановлений в кнопці на боковій грані.

Realme 6і стартує з позначки в 176$ за версію 3/64, а версія 4/128 коштуватиме 212$.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.