Redmi K30 Pro Zoom Edition офіційно підтверджено

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже давно була інформація про те, що майбутній флагман Redmi K30 Pro отримає версію Redmi K30 Pro Zoom Edition. Тепер її вихід підтвердив гендиректор компанії Redmi Лу Вейбінг.

Лу Вейбінг опублікував у китайській соціальній мережі Weibo повідомлення “отримайте новий смартфон” (вільний переклад з англійської “get a new phone”). В самому повідомленні нема інформації про новий смартфон, але вона є у рядку “про пост”. Там написано “Відправлено сьогодні о 15:45 з Redmi K30 Pro zoom version”, а інформація про те, з чого відправлене повідомлення, підписує сама соціальна мережа в залежності від апаратної назви пристрою, на якому вона встановлена. Таким чином Лу Вейбінг не написав прямо, що компанія збирається випустити новий смартфон та його назву, але підтвердив це по факту, опублікувавши пост з цього самого смартфона, завдяки чому ми отримали підтвердження його назви.

На жаль, немає більше ніякої інформації про майбутній флагман компанії Redmi. Щоправда, завдяки назві нового смартфона ми можемо зрозуміти, що в нього буде потужний гібридний, або, що ще краще, цифровий зум.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.