Опитування директора Redmі про майбутній Redmi K30 Pro дало несподівані результати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi не так давно анонсувала свій флагманський модельний ряд Mi 10. Смартфон отримав багато фішок, серед яких була й оперативна пам’ять нового стандарту LPDDR5. На даний момент оперативна пам’ять такого стандарту все ще залишається прерогативою флагманських преміальних смартфонів. І зараз Лу Вейбінг, директор Redmi, провів опитування у китайській соціальній мережі Weibo, в якому запитав у фанатів компанії, яке покоління оперативної пам’яті вони б хотіли побачити у майбутньому флагмані компанії – Redmi K30 Pro.

Лу Вейбінг, гендиректор Redmi, провів опитування у Weibo, в якому дав вибір фанатам компанії між 12-ма ГБ оперативної пам’яті LPDDR4Х та 8-ма ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 за ту саму ціну. Вони коштують однаково через те, що нове покоління пам’яті тільки з’явилося і значно дорожче за попереднє.

Користувачі проголосували за LPDDR5 абсолютною більшістю, чим показали свою зацікавленість у новій преміальній технології, підтвердивши, що їм важливіша швидкість пам’яті, а не її об’єм. Не можна точно стверджувати, чи буде в Redmi K30 Pro оперативна пам’ять нового стандарту, але буде дивно, якщо компанія просто провела опитування, а згодом повністю проігнорує його результати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.