Нова прошивка перетворює смартфони Xiaomi Mi 10 в «цеглину»

Нещодавно користувачі мережі повідомили, що Xiaomi Mi 10 не може завантажитися після оновлення останньої бета-версії 20.3.4.

За словами представників Xiaomi, вони отримав відгуки користувачів щодо цієї ситуації. Коли Xiaomi Mi 10 оновлюється до бета-версії MIUI 20.3.4, з’являється чорний екран, і смартфон не може нормально завантажуватися. Причина цієї ситуації проста, оновлення несправне, і Xiaomi перестала пропонувати нову версію.

Деякі користувачі мережі також заявляють, що Mi 10 не може використовувати карту після оновлення внутрішньої бета-версії прошивки. В даний час компанія займається проблемою збою роботи бета-версії 20.3.4 і обіцяє повідомити користувачам, коли виправить помилки програми.

«Отримавши відгуки користувачів про те, що Xiaomi Mi 10 має чорний екран при оновленні до внутрішньої тестової версії 20.3.4 і не може нормально завантажуватися, ми відразу ж припинили випуск нової версії. В даний час ми розслідуємо причини. Якщо в майбутньому з’являться нові дані, ми своєчасно повідомимо… Будь ласка, прости нас! Дякую за підтримку », – прокоментували ситуацію в Xiaomi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.