Huawei P40 Pro 5G з 8 ГБ оперативної пам’яті з’явився на сайті Geekbench

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній флагман Huawei P40 Pro 5G, анонс якого запланований на 26 березня, засвітився на сайті Geekbench, завдяки чому стали відомі його деякі технічні характеристики.

P40 Pro 5G з номером моделі ELS-NX9 буде працювати під управлінням Android 10 і отримає 8 ГБ оперативної пам’яті. Ймовірно, будуть і інші версії з великим розміром ОП.

База даних синтетичних тестів не розкриває назви чіпсета, але, швидше за все, флагман буде оснащений процесором Kirin 990. Це пов’язано з тим, що результати тестів продуктивності P40 Pro 5G на Geekbench відповідають показникам смартфона Huawei Mate 30 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що разом з P40 Pro 5G компанія Huawei також представить ще два смартфона – P40 і P40 Premium Edition.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.