Vivo тизерить суперлегкий 5G-смартфон Vivo S6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo раніше підтвердила, що випустить смартфон Vivo S6 протягом цього місяця. Вона поки не опублікувала офіційної дати анонсу, але вже тизерить деякі фішки смартфона. Новий тизер розкрив те, що компанія Vivo просуває свою нову флагманську модель, як суперлегкий смартфон.

Цей тизер став вже третім про смартфон Vivo S6. Перший розкрив інформацію про те, що новий смартфон компанії Vivo отримає підтримку дворежимного 5G. Другий розкрив інформацію про одну з основних фішок Vivo S6 – нічний режим для селфі-камери.

Частота, з якою компанія Vivo випускає тизери, вказує на те, що презентація Vivo S6 відбудеться вже найближчим часом. Vivo вважає, що невелика вага смартфона стане важливою фішкою. Щоправда, в нашу еру розповсюдження 5G та великих дисплеїв користувачі намагаються вибирати смартфони з великим об’ємом акумулятора, а як компанія збирається поєднати великий акумулятор з невеликою вагою самого смартфона – невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo поки не розкрила інформацію про характеристики Vivo S6, але схоже на те, що він працюватиме на Qualcomm Snapdragon 765G.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.