Huawei P40 Pro може запропонувати всього вісім камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів взяли курс на збільшення кількості камер. Вони запевняють споживачів, що кількість має значення. Серед тих, хто в числі перших пішов по шляху нарощування камер, була і компанія Huawei.

В кінці місяця відбудеться прем’єра Huawei P40 Pro, який запропонує п’ять датчиків на тильній стороні. Але є ймовірність, що вражати кількістю сенсорів буде і селфі-модуль.

Сьогодні в мережі з’явився тизер, який нагадує, що 26 березня відбудеться прем’єра серії Huawei P40, створена з акцентом на камеру. На промо-плакаті зображений смартфон з потрійною фронтальною камерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ці відомості достовірні, то ми станемо свідками появи першого смартфона або смартфонів, що володіють трьома сенсорами на передній панелі. На рівні припущень говорять про те, що потрійна селф-камера дістанеться тільки Pro-версії.

Нагадаємо, що за наявною інформацією Huawei P40 Pro запропонує 90-герцовий OLED-дисплей діагоналлю 6,6 дюйма, чіп Kirin 990 5G, до 12 Гб оперативної пам’яті, до 512 Гб постійної і акумулятор ємністю 4600 мАг зі швидкою і бездротової зарядками.

Задавати тон в основній камері буде головний сенсор Sony IMX700 на 52 Мп. На допомогу дадуть ширик на 40 Мп (Sony IMX650), ToF-датчик і два телеоб’єктива. Працювати апарат стане під управлінням Android 10 з надбудовою EMUI 10.

Джерело: mydrivers

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.