Розкрито секрет складаного Escobar Fold

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Мабуть, фаворитами в категорії «дивного серед смартфонів» є мобільники з гнучкими дисплеями Pablo Escobar Fold 1 і Escobar Fold 2, які коштують практично копійки. Про новинки свого часу писали багато і з захватом, особливо підкреслюючи низьку ціну на складні апарати. Але вся ця історія зі смартфонами виглядає як шахрайство і ці здогади підтвердив відомий блогер Маркус Браунлі.

Реклама

За його словами, він в числі перших оформив замовлення на покупку Escobar Fold 1 після його анонса. Правда, вже на той момент вся ця затія викликала у нього скепсис, і він не вірив в те, що щось вигорить. Його припущення виправдалися і після закінчення трьох місяців він смартфон так і не отримав.

Незважаючи на невдачу, блогер вирішив спробувати щастя в покупці Escobar Fold 2 і встиг навіть внести плату за нього. На жаль, і в цей смартфон він так і не прийшов у призначений термін. Щоб інші користувачі не виявилися ласими на низьку ціну і не стали жертвами шахраїв, Маркус Браунлі опублікував на своїй сторінці в Twitter пост, в якому застеріг від покупки складаних смартфонів Escobar Fold.

Цікаво, що представники компанії Escobar Inc зв’язалися з блогером і в якості причини неможливості поставити перше покоління складного смартфона послалися на те, що їх немає на складах, запаси вичерпані. А ось Escobar Fold 2 все-таки був відправлений на адресу Маркуса Браунлі.

І яким було здивування, коли на перевірку новинка виявилася Samsung Galaxy Fold. Щоб замаскувати справжнє походження смартфона, його корпус прикрили золотою плівкою з логотипом Escobar. Компанія просто перепродавали Galaxy Fold в чотири рази дешевше, але лише обраним. А скільки тих, хто оплатив смартфон і так його і не отримав?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: