Розкрито секрет складаного Escobar Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мабуть, фаворитами в категорії «дивного серед смартфонів» є мобільники з гнучкими дисплеями Pablo Escobar Fold 1 і Escobar Fold 2, які коштують практично копійки. Про новинки свого часу писали багато і з захватом, особливо підкреслюючи низьку ціну на складні апарати. Але вся ця історія зі смартфонами виглядає як шахрайство і ці здогади підтвердив відомий блогер Маркус Браунлі.

За його словами, він в числі перших оформив замовлення на покупку Escobar Fold 1 після його анонса. Правда, вже на той момент вся ця затія викликала у нього скепсис, і він не вірив в те, що щось вигорить. Його припущення виправдалися і після закінчення трьох місяців він смартфон так і не отримав.

Незважаючи на невдачу, блогер вирішив спробувати щастя в покупці Escobar Fold 2 і встиг навіть внести плату за нього. На жаль, і в цей смартфон він так і не прийшов у призначений термін. Щоб інші користувачі не виявилися ласими на низьку ціну і не стали жертвами шахраїв, Маркус Браунлі опублікував на своїй сторінці в Twitter пост, в якому застеріг від покупки складаних смартфонів Escobar Fold.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що представники компанії Escobar Inc зв’язалися з блогером і в якості причини неможливості поставити перше покоління складного смартфона послалися на те, що їх немає на складах, запаси вичерпані. А ось Escobar Fold 2 все-таки був відправлений на адресу Маркуса Браунлі.

І яким було здивування, коли на перевірку новинка виявилася Samsung Galaxy Fold. Щоб замаскувати справжнє походження смартфона, його корпус прикрили золотою плівкою з логотипом Escobar. Компанія просто перепродавали Galaxy Fold в чотири рази дешевше, але лише обраним. А скільки тих, хто оплатив смартфон і так його і не отримав?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.