Смартфон Honor 30s зможе працювати в мережах 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Honor, що належить китайському телекомунікаційному гігантові Huawei, готує до випуску новий смартфон середнього рівня. Йдеться про апарат Honor 30s, анонс якого може відбутися в квітні.

Розробник вже організував маркетингову кампанію, присвячену прийдешньому виходу новинки. Зокрема, Реклама Honor 30s з’явилася на пляшках Sprite.

Повідомляється, що смартфон зможе функціонувати в мобільних мережах п’ятого покоління (5G). На зображенні пристрій показано в градієнтному колірному виконанні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток “серцем” Honor 30s може послужити процесор Kirin 820, який поки офіційно не представлений. Йдеться про підтримку швидкої 40-ватної підзарядки.

На тильній частині корпусу апарату розташується багатомодульна камера у вигляді блоку прямокутної форми із закругленими кутами. Відомостей про роздільну здатність сенсорів на даний момент, на жаль, немає.

Відзначимо, що Huawei за підсумками 2019 року стала другим за величиною постачальником смартфонів (після Samsung). Разом з брендом Honor компанія, за оцінками Counterpoint Technology Market Research, зайняла 16% світового ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.