Більше 2000 євро. Тизери Huawei P40 і P40 Pro розкрили вартість флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кінці березня Huawei проведе презентацію нового покоління флагманських смартфонів P40 і P40 Pro. Представники компанії не поспішають розкривати особливості і апаратні характеристики пристроїв, але завдяки старанням інсайдерів в мережі з’явився передбачуваний дизайн і очікувана вартість новинок.

Крім зміненого дизайну головної камери, в P40 і P40 Pro буде доступна можливість кастомізації корпусу. Представлений тизер демонструє ряд кольорів, орнаментів і персонажів, які можуть бути нанесені на тильну грань гаджета.

Якщо вірити тизер, то HUAWEI P40 буде представлений в трьох версіях: з обсягом оперативної пам’яті 8 ГБ і 128/256/512 ГБ вбудованої при вартості € 999, € 1099 і € 1249 відповідно. Примітно, що на тизері є і дорожча версія смартфона за € 2449 c 8/512 ГБ пам’яті. При цьому на зображенні, по всій видимості, допущена помилка: в одному з цінників вказано число € 12499.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація HUAWEI P40 і P40 Pro відбудеться 26 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОnews.mydrivers.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.