Відео з Google Pixel 4a розкрило все про смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вже бачили окремі зображення нового середньобюджетного смартфона компанії Google раніше цього тижня, а зараз в нас появилась величезна кількість інформації про смартфон завдяки відео.

Відео від автора TecnoLike Plus демонструє нам Pixel 4a. І дизайн, по суті, повністю збігається з тим, що ми бачили від інсайдера OnLeaks в кінці минулого року.

Смартфон отримав круглий виріз в лівому верхньому куті дисплея і мініджек 3.5 мм на верхній грані, квадратний модуль основної камери (в якому, щоправда, лише один сенсор і спалах), а також сканер відбитка пальця на задній панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також відео розкрило нам деякі ключові характеристики смартфона через тест в AIDA64. Смартфон фігурує під кодовим іменем “Sunfish” (інформація про що раніше була від видання XDA), і отримав чіпсет Snapdragon 730, графічний адаптер Adreno 618, 6ГБ оперативної пам’яті і 64 постійної, а також дисплей діагоналлю 5.81 дюйма і роздільною здатністю 2340 х 1080. Частота оновлення звичайна – 60Гц.

https://www.youtube.com/watch?v=rLb0sW9vOEU

Також варто зауважити, що одна з основних проблем смартфонів Pixel – об’єм акумулятора, залишилась майже без змін – 3080 мАг. І це справді мало в той час, коли у середньбюджетних смартфонах і флагманах таких компаній, як Samsung, Xiaomi, Huawei та інших 4000 мАг – вже стандарт.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.