Стали відомі ключові характеристики Redmi Note 9 Pro

12 березня «дочка» Xiaomi розродиться ще мінімум двома новими смартфонами. Відбудеться анонс Redmi Note 9 і Redmi Note 9 Pro. Якими будуть новинки? Особливих подробиць не було практично до останнього моменту і ось сьогодні індійський інсайдер Ішан Агарвал розповів більше про Pro-версії.

Джерело вказує на те, що Redmi Note 9 Pro отримає IPS-дисплей діагоналлю 6,67 дюйма роздільною здатністю FullHD + зі співвідношенням сторін 20:9. Захищати екран стане скло Gorilla Glass п’ятого покоління. Вийде смартфон в двох модифікаціях: 4/64 Гб і 6/128 Гб.

У його арсеналі буде фронтальна 16-мегапіксельна камера, четверна основна з датчиками на 48 Мп + 8 Мп (ширококутна) + 5 Мп (макрозйомка) + датчик глибини.

Базуватися апарат буде на платформі Snapdragon 720G і живити його стане ємна батарея на 5020 мАч. Заряджати акумулятор можна буде за короткий термін завдяки підтримці швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Відмінною рисою Redmi Note 9 Pro стане бічний сканер відбитків пальців. Вибирати можна буде між трьома кольорами: чорний, синій і білий.

Наведені характеристики цілком може отримати Redmi Note 9 Pro. Але точно про новинку ми будемо знати вже через три дні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.