Смартфони Huawei знімають краще, ніж Samsung а в Xiaomi нецікаві шпалери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Партнер інвестиційного відділення Xiaomi Industry Investment і відомий аналітик Пан Цзютай (Pan Jiutang) недавно залишив на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo досить гучну заяву, яка привернула увагу власників камерофонів Samsung і Huawei.

На його думку, телефони Huawei перевершують смартфони Samsung, коли справа доходить до використання їх в ролі мобільних фотоапаратів.

Samsung виробляє практично всі, включаючи датчики зображення і модулі камер, але я всі ж думаю, що мобільні телефони Huawei роблять більш якісні знімки, ніж пристрої Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пан Цзютай

Потім він похвалив додаток Google Camera, яке може істотно підвищити якість знімків на різних апаратах, особливо середнього і нижнього цінових діапазонів.

Аналітик додав, що найголовнішим моментом у створенні гарного камерофона є розуміння алгоритмів роботи і наявність правильного програмного забезпечення.

При цьому Пан Цзютай не соромиться критикувати і продукцію Xiaomi, наприклад, він сказав, що зарядний пристрій Xiaomi занадто простий в порівнянні з зарядкою Lenovo, а шпалери, які поставляються зі смартфонами Xiaomi, виглядають не так оригінально, як шпалери конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.