Honor 10X повинен скоро вийти, можливий чіпсет – Kirin 820 5G

Інсайдер опублікував інформацію про те, що китайська компанія Huawei може випустити наступника свого популярного смартфона Honor 9X найближчим часом. Honor 10Х повинен скоро вийти і, скоріш за все, отримає новий субфлагманський чіпсет компанії Hauwei – Kirin 820 5G.

Смартфони Honor серії X завжди були спрямовані на активну конкуренцію у середньому ціновому сегменті. Honor 10Х зараз у розробці та буде націлений на той самий ціновий сегмент. Також на Weibo були оприлюднені деякі ключові характеристики.

На жаль, в пості немає детальної інформації про характеристики смартфона, але є зображення та платформу, на якій новий смартфон компанії буде працювати. Якщо минулорічний смартфон компанії, Honor 9X, отримав платформу Kirin 810, новий – Honor 10X, отримає поки неанонсований чіпсет компанії Huawei – Kirin 820 5G.

Поки що немає детальної інформації про цей чіпсет, але очікується, що він отримає приріст потужності у порівнянні з минулорічним Kirin 810, а враховуючи, що й Kirin 810 був дуже потужним, тим більше, для свого цінового сегменту, Kirin 820 5G буде здатний скласти значну конкуренцію чіпсетам інших компаній у середньобюджетному ціновому сегменті.

Джерело: gizmochina

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.