Стали відомі характеристики камери Huawei P40 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незадовго до презентації флагманських смартфонів HUAWEI P40 в мережі вже засвітилися рендери і навіть «живі» знімки майбутніх новинок. Новий витік, джерелом яких став Twitter-інсайдер RODENT950, розкрив повний список характеристик основної камери гаджета, яка стане однією з його ключових особливостей.

За даними мережевого інформатора, модуль камери смартфона буде складатися з п’яти датчиків. Основний сенсор Sony IMX700 з роздільною здатністю 52 Мп отримає матрицю з лінійним розміром 1 / 1.28 “і фірмовий колірний фільтр RYYB. Допоміжний 40-мегапіксельний Sony IMX650 з фільтром RGGB і розміром 1 / 1.5 “буде укомплектований надширококутним об’єктивом. Також повідомляється про використання телеоб’єктива з триразовим оптичним зумом і «перископ» з гібридним 10-кратним збільшенням, а також ToF-датчика для портретного режиму. Крім цього, на задній кришці апарату розмістяться датчик температури кольору, світлодіодний ліхтарик і мікрофон.

Смартфони P40 Lite і P40, за наявною інформацією, будуть випущені з «скромнішим» набором камер. Всі пристрої нової лінійки отримають новий процесор Kirin з підтримкою 5G і Android 10 з коробки. Згідно з попередніми витокам, як мінімум Pro-версія смартфона отримає врізаний в екран подвійний селфі-модуль.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Анонс оновленої лінійки флагманів HUAWEI відбудеться 26 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.