Флагманський HUAWEI P40 показали в п’яти яскравих кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже в кінці місяця HUAWEI представить новий флагман P40. Напередодні цієї події в мережі з’явився постер, який демонструє не тільки дизайн смартфона, але і різні кольори, в яких він буде доступний. Схоже, що китайський виробник вирішив відмовитися від градієнтних забарвлень, які раніше сам і ввів в моду. 

Якщо вірити китайському інформатору YashRaj, то HUAWEI P40 буде представлений відразу в п’яти колірних рішеннях. Компанія забарвить флагман в оранжевий, фіолетовий, сірий, чорний і синьо-зелений кольори. На рендерах також чітко видно блок основної камери з п’ятьма сенсорами, один з яких оснащений перископним об’єктивом.

Минулі витоки вказували на те, що гаджет отримає 52-мегапіксельну камеру з сенсором Sony IMX700. Додаткові датчики будуть включати об’єктиви для зйомки макро і з надшироким кутом, а також оптичним наближенням. Крім того, смартфон також може бути оснащений новим датчиком для поліпшення портретних знімків. Є припущення, що HUAWEI буде використовувати технологію Біннінг, при якій об’єднуються 16 суміжних пікселів, що істотно підвищить якість фотографій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація HUAWEI P40 і P40 Pro відбудеться 26 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.