Xiaomi Mi 10S став найпотужнішим в світі смартфоном з кращою камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляється, флагман Xiaomi Mi 10S стане найпотужнішим у світі смартфоном серед всіх моделей на базі Android, а допоможе йому в цьому восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865 Plus з тактовою частотою понад 3 ГГц, доповнений графікою Adreno 650. В іншому, новинка отримає модем Snapdragon X55 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, а також цілих 12 ГБ оперативної пам’яті в топової найдорожчою модифікації з усіх можливих. Об’єм вбудованої пам’яті виявиться на рівні 128/256/512 ГБ, залежно від обраної конфігурації телефону. Всі вони, звичайно, будуть відрізнятися один від одного в першу чергу вартістю, тому варто бути готовим до того, що флагманська модель буде недешевою.

Смартфон Xiaomi Mi 10S отримає сучасний екран Super AMOLED з роздільною здатністю FHD + (2K), а запропонувати він виявиться здатний підтримку частоти оновлення 120 Гц, причому в цей самий сенсорний дисплей буде інтегрований оптичний сканер відбитків пальців. Під фронтальну камеру в новому мобільному пристрої зроблять невеликий отвір, перебувати яке буде в лівому верхньому куті телефону. Корпус флагмана виявиться виконаний із загартованого надміцного скла Corning Gorilla Glass 6, тобто новітнього найсучаснішого покоління, і це абсолютно точно порадує всіх користувачів, тому що в моделях Mi 10 і Mi 10 Pro, доступних зараз у продажу на території Китаю, використовується таке скло п’ятого покоління, тобто більш старе. Новинка запропонує користувачам інтерфейс USB Type-C, а ось звичного аудіороз’єми вона точно не отримає.

На задній частині смартфона нового покоління користувачів чекає нова фотокамера круглої форми, а отримає вона сенсори 108 Мп + 20 Мп + 12 Мп + ще один модуль, роздільна здатність якого невідома, однак він забезпечить 5-кратний оптичний зум, який дозволить наближати зображення. Роздільна здатність фронтальної камери Xiaomi Mi 10S складе 32 Мп, тобто воно виявиться неймовірно великим, але як це позначиться на якості фотографій і записі відео поки що невідомо, тому що ніяких подробиць з цього приводу немає. У новинці користувачів чекає підтримка надшвидкої провідний зарядки потужністю 70 Вт, сумісність з бездротовою зарядкою потужністю 40 Вт, захист від води і пилу за стандартом IP68, а також ряд інших особливостей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.