Повністю безрамковий. Перші зображення Motorola Edge +

Motorola створює новий флагманський смартфон, який отримав назву Motorola Edge +. Інсайдер OnLeaks спільно з сайтом Prciebaba представив перші рендери ще не анонсованого смартфона.

Пристрій одержав сучасний дизайн. Тут встановлено екран-«водоспад» із закругленими бічними гранями, що скоріш за все, і вплинуло на вибір назви. Дисплей отримав невеликий отвір, в якому захована фронтальна камера. Під екраном також розміститься сканер відбитків пальців.

На задній панелі встановлена потрійна камера з подвійним світлодіодним спалахом. Навколо логотипу Motorola з’явиться невелика окантовка з діодами, яка буде попереджати користувача про нові повідомлення, коли смартфон лежить екраном вниз. На відміну від більшості сучасних флагманів Edge + отримає 3,5-міліметровий роз’єм для навушників. З інших деталей на корпусі можна помітити стандартні клавіші включення і регулювання гучності, роз’єм для SIM-карти і порт USB Type-C.

Раніше з’явилися подробиці про залізо Motorola Edge +. Смартфон побудований на базі топового Snapdragon 865, тому можна очікувати підтримки 5G за замовчуванням. Користувачеві буде доступно 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ сховища в базовій версії. «З коробки» встановлена ​​Android 10. Ємність акумулятора становить 5170 мАг.

Інформації про дату анонса девайса поки немає. Очікувалося, що його покажуть на скасованій MWC 2020. Орієнтовна ціна поки теж не називається. Будемо чекати оновлень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.