Якого слід очікувати iPhone 12 і iOS 14. Всі деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

YouTube-канал EverythingApplePro зібрав чутки, які відомі про смартфони Apple наступного покоління і оновленні iOS 14. Найбільше інформації про моделі iPhone 12 Pro.

Стверджується, що Apple відмовиться від 12-мегапіксельних камер і встановить в iPhone 12 Pro камеру з 64-мегапіксельним сенсором. Зі збільшенням роздільної здатності також будуть покращені деякі інші показники, наприклад, збільшений динамічний діапазон зображення.

Також повідомляється, що Apple буде використовувати для ультраширокого сенсора камери нову лінзу, яка збільшить світлопропускання на 35%. Крім того, цей сенсор можна буде використовувати для макрозйомки об’єктів з відстані до 2,2 см. Нічний режим для зйомки в умовах низької освітленості буде підтримувати не тільки основна камера, але і фронтальна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 12 Pro може отримати акумулятор зі збільшеною місткістю – 4400 мАг, що на 10% більше, ніж у iPhone 11 Pro Max. Навантаження на батарею теж зросте – через використання екрану з частотою оновлення 120 Гц і підтримки мереж зв’язку п’ятого покоління.

Apple також тестує нову перископну систему фронтальної камери, яка дозволить зберегти сканер особи Face ID в майбутніх моделях iPhone, але при цьому потребує набагато менше місця, завдяки чому можна буде зменшити виріз у верхній частині екрану. При цьому якість сканування і захист призначених для користувача даних не повинні постраждати.

Що стосується iOS 14, то це оновлення буде відносно невеликим, оскільки Apple в основному зосередиться на усуненню багів і покращеннб роботи існуючих функцій. Проте, дещо нове все-таки буде реалізовано. Наприклад, телефонні виклики стануть менш настирливими, вони перестануть перекривати екран і їх буде простіше відхиляти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.