На iPhone тепер можна встановити Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда незалежних розробників в рамках проекту Project Sandcastle успішно змогла встановити операційну систему Android на смартфон iPhone. Поки що мова йде тільки про смартфони iPhone 7 і iPhone 7 Plus, інші пристрої сімейства таку можливість не підтримують. Також Android можна встановити на iPod Touch сьомого покоління.

Слід зазначити, що даний проект знаходиться в стадії бета-тестування. На сайті Project Sandcastle опублікували докладну інструкцію по установці Android на ці пристрої, яка не сильно відрізняється від установки звичайної прошивки.

Розробники не рекомендують проводити експеримент, якщо це ваш єдиний смартфон, так як на даному етапі прошивка працює з цілком очікуваними багами. Вони спостерігаються при розмовах, використанні Bluetooth-пристроїв, камери і так далі. Деякі можливості Android або працюють з помилками, або просто не працюють.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, повідомляється, що плавність роботи Android на iPhone залишає бажати кращого. Поки що це просто демонстрація можливості як такої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.