Ігровий смартфон Xiaomi Black Shark 3 вміє робити 256-мегапіксельні фото

Щоправда, весь процес займає близько 10 секунд

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально на днях Xiaomi представила свій новий ігровий смартфон Black Shark 3, і одразу ж з’явилася інформація про те, що смартфон здатний на більше, ніж було оголошено офіційно. Судячи з даних користувачів мережі, пристрій здатен робити 256-мегапіксельні фото.

Для цього програмне забезпечення Black Shark 3 склеює відразу кілька фотографій в одну, отримуючи тим самим знімок з великою роздільною здатністю. За словами інсайдера, який зумів випробувати даний режим, підсумковий знімок має роздільну здатність 13824 x 18432 пікселів і вага в чималі 100 МБ! Відмінною особливістю 256-мегапіксельних фото називається висока чіткість, але при цьому знімки викликають відчуття “олійного живопису”. Також створення одного подібного фото займає близько 10 секунд.

Нагадаємо, що Black Shark 3 – це ігровий смартфон Xiaomi, який оснащений  найтоповішим на сьогоднішній день залізом, в тому числі флагманським процесором Snapdragon 865, до 12 ГБ новітньої оперативної пам’яті стандарту LPDDR5 і AMOLED-дисплеєм з частотою оновлення екрану 90 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.