Huawei Mate Xs надходить у продаж. Складені екрани поступово набувають популярності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei сьогодні починає продаж нового складного смартфона Huawei Mate Xs, який був представлений минулого тижня.

За першу добу більше 100 000 чоловік оформили попередні замовлення на Huawei Mate Xs, вчора черга бажаючих придбати пристрій збільшилася до 1 мільйона чоловік. У Китаї смартфон пропонується за ціною 2415 доларів в версії з 8 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ флеш-пам’яті.

Нагадаємо, під час створення Huawei Mate Xs виробник змінив конструкцію шарнірного з’єднання, назвавши його «крило сокола», а також помітно підвищив міцність екрану. Складаний екран Huawei Mate Xs захищає двошарова гнучка плівка з полііміда аерокосмічної якості. Huawei склеює дві такі плівки за допомогою оптичного клею, який не погіршує якість зображення. Цікаво те, що ціна цієї двошарової захисної плівки в 3 рази вища за ціну золота. При цьому міцність двох шарів плівки на 80% вищв, ніж у одного шару.

Діагональ екрану в розкладеному стані, як і раніше становить 8 дюймів при роздільній здатності 2480 х 2200 пікселів. У складеному стані передній і задній екрани мають діагональ 6,6 і 6,38 дюйма відповідно.

В основній камері встановлено головний датчик зображення роздільною здатністю 40 Мп і ще три модуля. Ємність акумулятора Mate Xs склала 4500 мА · год. Підтримується швидка зарядка потужністю 55 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.