Samsung Galaxy Note 20 повинен отримати фішку Google Pixel 4 для порятунку життя

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Note 20 варто взяти на замітку, що Pixel 4 може виявляти ситуації, коли його користувач потрапив у ДТП і самостійно телефонувати по допомогу.

Всі ми очікували від Galaxy Note 20 звичних покращень, таких як: краща якість зйомки, збільшення потужності та нові смарт-фішки стилуса S Pen. Але зараз компанія Google додала у власний смартфон Google Pixel 4 фішку, яка може врятувати сотні і тисячі життів користувачів цього смартфона.

Щоб залишатись конкурентоздатними, компанія Google додає в свої смартфони Google Pixel, та й продукти модельного ряду Pixel у принципі, нові можливості та фішки. Цього разу компанія Google анонсувала так звані оновлення “Pixel Drop”, суть яких полягатиме у додаванні унікальних фішок у власні смартфони Pixel та їх регулярному оновленні, які будуть частішими, ніж просто стандартні щомісячні оновлення, які приносять з собою патчі безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Справді унікальною фішкою стала Car Crash Protection, суть якої полягає в тому, що ваш смартфон Google Pixel 4 тепер буде спроможним визначати, коли ви попали у ДТП і дзвонити в екстрені служби, передаючи їм інформацію про ваше місцезнаходження.

З самого початку це було ексклюзивною фішкою для користувачів Google Pixel 4, які проживають на території США, як частина програми Personal Security, але зараз вона стала доступна у Британії та Австралії. Програма запитує у вас, чи потрібна допомога, якщо смартфон фіксує зіткнення чи те, що автомобіль перевернувся, і на це запитання ви можете відповісти тапом або голосовою командою. Програма може передати інформацію про ваше місцезнаходження робітникам екстрених служб, якщо від вас не поступить відповіді, але всім Android-смартфонам потрібна ця функція.

Також це оновлення додало нову функціональність кнопці включення. Утримуючи її, ви можете переглянути платіжні картки, квитки та пропуски в Google Pay, а також медичну інформацію, яку ви внесли в Pixel 4. Це повинно стати аналогом доступу до Apple Wallet по подвійному натисканню по кнопці включення на iPhone, але тільки смартфонів Google Pixel 4, а коли це появиться на всіх смартфонах з Android на борту, невідомо.

З інших фішок, які приніс Feature Drop, варто відзначити нові стікери з доданою реальністю для дзвінків в Google Duo, покращені ефекти для фото на фронтальну камеру Pixel 4, а також новий жест Motion Sense, який дозволяє вам ставити музику на Pixel 4 на паузу.

Для Google Pixel 2, на який, на відміну від Pixel першого покоління, досі приходять оновлення і який досі офіційно підтримується компанією Google, також вийшло оновлення Feature Drop, але там не буде тих функцій, які будуть на Pixel 4, причиною чого, серед іншого, є відсутність апаратних можливостей для реалізації фішок останнього флагмана на старіших версіях. Тим не менше, незважаючи на залізо трирічної давності, Pixel 2 отримає функцію Live Caption, яка дозволяє на ходу створювати субтитри до будь-якого аудіо та відеоконтенту без підключення до інтернету.

Джерело: tomsguide

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.