OnePlus 8 Prо отримає бездротову зарядку потужністю 30W та реверсивну бездротову зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми бачили багато витоків інформації про майбутню серію смартфонів OnePlus 8 за останні кілька місяців, з потенційною можливістю виходу цього тижня. Зараз все схоже на те, що нам стає відомо все більше і більше ключових деталей.

Інсайдер Ішан Агарвал опублікував інформацію про те, що OnePlus 8 Pro отримає бездротову зарядку потужністю 30W та реверсивну бездротову зарядку з такою ж потужністю. Так, ви правильно зрозуміли, смартфон OnePlus повинен отримати реверсивну бездротову зарядку потужністю 30W. І це повинно зрівняти в плані потужності бездротову зарядку, реверсивну бездротову зарядку та звичайну зарядку по дроту.

Насправді поява настільки швидкої реверсивної бездротової зарядки у OnePlus 8 Lite досить малоймовірна, бо на даний момент рекорд потужності належить Xiaomi Mi 10, в якого потужність складає лише 30W.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також поява реверсивної бездротової зарядки такої потужності означатиме, що ваш смартфон буде дуже швидко сідати під час зарядки, наприклад, смартфона друга, тому є надія на збільшення об’єму акумулятора у нових флагманів OnePlus.

Агарвал та 91Mobiles також додали, що флагмани OnePlus повинні отримати дисплеї з частотою оновлення 120Гц. Це не стало для нас новиною, адже OnePlus ще до цього заявляли про появу такої частоти оновлення в своїх нових флагманах у 2020-му. Також джерела заявляють підтримку дворежимного 5G SA/NSA в нових флагманах OnePlus.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.