Смартфони

Топ-10 найбільш потужних у світі Android смартфонів в 2020 році

Share

Компанія AuTuTu, творці всесвітньо відомого бенчмарка, вважає за необхідне скласти і опублікувати список найпотужніших в світі смартфонів станом на перший квартал цього року. У список могли потрапити тільки такі моделі, які вже надійшли у вільний продаж. Як і слід було очікувати, найпотужнішим в світі телефоном виявився Xiaomi Mi 10 Pro, а перевершив він модель Mi 10, розташовану на другому місці, на менш ніж 1%.

Обидва цих смартфона топового рівня від відомої китайської корпорації оснащені восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 2,86 ГГц, графікою Adreno 650 і модемом X55 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с. Потім, на третій позиції, знаходиться флагман Vivo iQOO Neo 855, а слідом за ним знаходиться модель Vivo iQOO Pro 5G. П’ятірку найпотужніших в світі смартфонів станом на 1 березня 2020 року замикає OnePlus 7T, а відразу після нього йде флагман OnePlus 7T Pro, який показує майже ідентичну продуктивність з різницею в менш ніж 0,001%. На сьомій позиції знайшлося місце для моделі Vivo NEX 3 5G, а на восьмому місці опинився Honor V30 Pro 5G.

Дев’ятий рядок рейтингу зайняв Asus ROG 2, а на десятій позиції опинився флагман Realme X2 Pro, випущеної китайською корпорацією Oppo. Весь цей список найпотужніших в світі смартфонів на базі операційної системи Android актуальний для китайського регіону, тоді як на міжнародному деякі телефони з цього списку купити просто неможливо. Практично всі телефони, які потрапили в даний рейтинг, працюють на базі восьмиядерного чіпсета Snapdragon 855 Plus від компанії Qualcomm, за винятком двох лідерів і моделі Honor V30 Pro 5G, яка побудована на чіпсеті Kirin 990 з підтримкою мереж п’ятого покоління. У найближчі місяці цей список сильно зміниться, так як флагманів на базі новітнього процесора виявиться набагато більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не можна не помітити, що висока продуктивність в бенчмарках – це далеко не показник швидкої і стабільної роботи будь-якого смартфона, що звичайно ж обов’язково потрібно враховувати. Все дуже сильно залежить від програмного забезпечення і ступеня оптимізації «заліза». Якщо з цим у смартфона все виявиться дуже і дуже погано, то навіть саме топове технічне оснащення з доступного на ринку не дозволить йому забезпечити хороший користувальницький досвід. Саме тому при виборі собі смартфона слід завжди робити ставку на моделі, які здатні похвалитися сучасним програмним забезпеченням, а не сильно застарілим або просто глючним.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    ASUS представила ігрові роутери з Wi-Fi 7 та ІІ

    Компанія ASUS випустила два нові роутери лінійки TUF. Нові пристрої призначені для геймерів, повідомляє ITHome.…

    03.05.2024

    Топ-15 найкращих китайських смартфонів у 2024 році

    Коли настає час змінити телефон, перед покупцем постає вибір: взяти модель від відомого виробника, чиє…

    03.05.2024

    Вийшла One UI 6.1 з Galaxy AI для старих смартфонів Samsung

    Компанія Samsung розпочала поетапне розгортання масштабного оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI…

    03.05.2024

    ТОП-5 оперативної пам’яті для ПК і ноутбуків

    Попри появу нового стандарту оперативної пам'яті DDR5, класична DDR4 не втрачає актуальності, адже досі пропонує…

    03.05.2024

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024