Показали дизайн Samsung Galaxy A41 з потрійною камерою. Відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung продовжує планомірно оновлювати модельний ряд смартфонів A-серії і незабаром повинні представити Galaxy A41. Цього тижня в мережу витекли зображення цієї моделі, а також частина характеристик. Рендери новинки були створені відомим інсайдером @OnLeaks.

Так само як в інших моделях компанії, тут вирішили запропонувати прямокутний блок основної камери, щоб привести всі смартфони компанії до єдиного дизайн-коду в оформленні «спинки». Сама камера потрійна і, судячи з напису на модулі, один з датчиків має роздільну здатність 48-мегапікселів. Відзначимо також використання геометричного візерунка, щоб тильна кришка була впізнаваною і трохи відрізнялися від інших пристроїв компанії.

Швидше за все, задня панель виготовлена з пластику, який покритий глянцевим захисним склом, що створює ефект дзеркала. Розміри апарату 150х70х7,9 мм. Є підстави вважати, що датчик відбитків пальців вбудували в екран, а значить, нас чекає AMOLED-дисплей. І це буде Infinity-U матриця з каплевидною виїмкою для фронталки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На правій бічній грані знаходиться кнопка регулювання гучності і вмикання/вимикання, а на нижній межі ми можемо бачити порт USB Type-C, грати для динаміка і 3,5 мм роз’єм для навушників.

Про характеристики Galaxy A41 відомо, що він може отримати чип Helio P65, акумулятор ємністю 3500 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 15 Вт, а також флеш-накопичувач на 64/128 Гб.

Джерело: pricebaba

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.