Xiaomi показали бездротову зарядку потужністю 40W

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже на те, що бездротова зарядка та підвищення її потужності стануть одним з основних фронтів боротьби виробників смартфонів у 2020-ому, і компанія Xiaomi на даний момент залишається лідером в цій області, підштовхуючи інших виробників смартфонів до створення власних рішень в цій області. Віце-президент Xiaomi Чанг Ченг опублікував тизер на Weibo про те, що компанія працює над створення бездротової зарядки потужністю 40W.

Тест проводився на модифікованій версії Mi 10 Pro з акумулятором об’ємом 4000 мАг і з новою бездротовою зарядкою. З цим смартфон вдалося зарядити за 20 хвилин до 57% і зарядити смартфон повністю за 40 хвилин.

Є інформація про те, що прототип бездротової зарядки буде вертикальним і з вентилятором для охолодження, щоб тримати температуру в нормі. На даний момент топове рішення Xiaomi – це зарядка Mi Charge Turbo потужністю 30W. Поки що немає інформації про вихід нової версії цієї зарядки на ринок, але доволі ймовірно, що її підтримка з’явиться на наступному флагмані компанії Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: gsmarena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.