Представили флагман з рекордною фронтальною камерою на 44 Мп і енергоємною батареєю

Йдеться про OPPO Reno3 Pro

Смартфон отримав відразу шість камер, ціна – близько 10,079 гривень.

Компанія OPPO провела презентацію нового флагмана, в якому зробили натиск на якість Селфі. Для цього у нього стоїть подвійна фронтальна камера з роздільною здатністю 44 Мп – це рекод для фронтальних камер в смартфонах.

В іншому Reno3 Pro виявився традиційним недорогим флагманом. Він отримав дисплей з діагоналлю 6,4 дюйма і Full HD + роздільною здатністю, – це AMOLED-матриця, яка підтримує частоту оновлення 90 Гц. Подвійна фронтальна камера захована в невеликому отворі в кутку дисплея, сканер відбитків пальців теж вбудований в екран.

Смартфон отримав відразу шість камер – чотири основні і дві фронтальні. Характеристики:

  • Основна – 64 Мп, f / 1,7
  • Теле – 13 Мп, f / 2,4, 2-кратний зум
  • Ширококутна – 8 Мп, f / 2,2
  • Чорно-біла для художніх знімків – 2 Мп

Основна фронтальна камера отримала сенсор з роздільною здатністю 44 Мп. В якості додаткової фронтальної камери вибрали простий датчик глибини на 2 Мп, щоб розмивати фон на фотографіях.

Заодно Reno3 Pro став першим смартфоном з новим процесором MediaTek Helio P95 – доступні моделі з 8 ГБ оперативної і 128 або 256 ГБ постійної пам’яті. Є слоти для двох SIM-карт і окремий слот для microSD. Ще в смартфоні залишили роз’єм 3,5 мм для навушників. Окрему увагу приділили акумулятору – його обсяг 4025 мАг. Він отримав підтримку швидкої зарядки VOOC 4.0 (потужність 30 Вт), яка дозволяє зарядити батарейку на 100% менше ніж за годину.

Поки Reno3 Pro представили тільки для ринку Індії. Там він коштує 30 тисяч індійських рупій – близько 10,079 гривень за курсом. Інформації про запуск в Україні поки немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.