Carbon 1 Mark II: перший у світі смартфон з корпусом з вуглецевого волокна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Carbon Mobile анонсувала вельми цікаву новинку-смартфон Carbon 1 Mark II. Стверджується, що це перший в світі стільниковий апарат, чий корпус виготовлений за особливою технологією із застосуванням вуглецевого волокна.

Використана методика під назвою HyRECM (Hybrid Radio Enabled Composite Materials). Її суть полягає в тому, що вуглецеві волокна переплетені зі спеціальним композитом, що пропускає радіохвилі. В результаті, отриманий корпус-монокок товщиною всього 6,3 мм.

Телефон має 6,01-дюймовий дисплей AMOLED із захисним склом Corning Gorilla Glass 6. У бічній частині розташовується сканер відбитків пальців, а позаду — подвійна камера з неназваною роздільною здатністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Основою служить процесор MediaTek Helio P90, що містить вісім обчислювальних ядер з тактовою частотою до 2,2 ГГц і графічний прискорювач IMG PowerVR GM 9446.

Сказано про наявність флеш-накопичувача місткістю 128 Гбайт, акумулятора ємністю 3050 мА·год і симетричного порту USB Type-C. Габарити складають 153,5 х 74 х 6,3 мм.

Смартфон Carbon 1 Mark II оцінений в 800 євро. Поставки повинні початися в червні нинішнього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.