Список смартфонів, які отримають MIUI 12, виявилися фейком

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробка MIUI 12 триває більше півроку, а бета-тестування має розпочатися вже в березні-квітні цього року.

Відмінно зарекомендував себе інсайдер під ніком Xiaomishka, який регулярно постачає цікаві новини зі світу мобільних пристроїв, стверджує, що опублікований сьогодні список смартфонів, які отримають MIUI 12, є звичайнісіньким фейком.

Мережевий інформатор, який неодноразово першим надавав ексклюзивні відомості про новинки Xiaomi і Redmi, стверджує, що даний список не має нічого спільного з реальністю. Джерело, яке опублікувало його, швидше за все, просто вирішило набрати перегляди, не маючи за фактом будь-якої ексклюзивної інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomishka стверджує, що в даний момент розробники Xiaomi, працюючи над MIUI 12, основну увагу все ще приділяють оптимізації MIUI 11 і поліпшенню функціональності поточної версії фірмової оболонки, яка вже вийшла для абсолютної більшості актуальних смартфонів.

Китайський виробничий гігант підтвердив, що призначений для користувача інтерфейс наступного покоління MIUI 12 офіційно перебуває в стадії розробки, з середини січня. Також було підтверджено, що запуск фінальної версії MIUI 12 відбудеться в цьому році, ймовірно, в серпні-вересні.

Розробка MIUI 12 триває більше півроку, а бета-тестування має розпочатися вже в березні-квітні цього року. Офіційний список пристроїв Xiaomi і Redmi, які отримають оновлення, з’явиться незадовго до цього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.