Смартфони

Техноблогер Маркус Браунлі зняв відео з оглядом Xiaomi Mi Mix Alpha

Share

У вересні минулого року Xiaomi представила свій концептуальний Mi Mix Alpha c екраном, що займає 180,6% передньої панелі. Хоча за фактом корпус смартфона немов завернули в екран, залишивши тільки невелику смужку для камер на тильній стороні. У підсумку на екран доводиться 180,6% поверхні корпусу смартфона.

До сьогоднішнього дня апарат так і не надійшов у продаж, але компанія заявляє, що вона все ж має намір довести його до кінцевого споживача і почне його продавати.

А тим часом прототип Xiaomi Mi Mix Alpha потрапив в руки відомого техноблогера Маркуса Браунлі і він зняв огляд на новинку. У центрі його уваги опинився дизайн і виконання смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блогер вважає, що інженерам і дизайнерам Xiaomi спала на думку оригінальна ідея «загорнути» корпус смартфона в дисплей. Зробити так, щоб бічні рамки максимально заходили на тильну частину. Він зазначив, що смартфон явно відрізняється від всіх інших пристроїв, які він бачив. Виглядає він ефектно, нижня і верхні межі виготовлені з титанового сплаву.

Смужка, що виділяє камери, створена із застосуванням кераміки, а об’єктиви камер прикриває сапфірове скло. Сам Xiaomi Mi Mix Alpha вийшов важким і виготовлений із застосуванням високоякісних матеріалів. Єдина механічна кнопка, яку отримав смартфон – клавіша включення на верхній межі. Сама ідея запропонувати сенсорну клавішу гучності, вдала, але ось на практиці спрацьовує вона не завжди.

Одне з питань, відповідь на який хотів отримати техноблогер: навіщо потрібно було пропонувати гнучку матрицю, яка заходить на тильну панель? У чому призначення такого рішення?

Після того, як смартфон повертається тильною стороною вгору, фронтальна частина дисплея відключається. На самому екрані з’являється годинник, диктофон, плеєр і віджет погоди. Але це не більше, ніж мило. З усім цим справляється і звичайний «основний» екран.

Серед недоліків Маркус Браунлі зазначив жовті плями по краях матриці, а також виступає блок основної камери, який перешкоджає зчепленню пристрої з горизонтальною поверхнею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024